Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Nem tudta megmagyarázni a közteres, hogy a plakátot miért tépte le, miért gyűrte össze és miért kobozta el!

2017. június 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Számtalan civilnek, Buckai és Szigetszentmiklósi lakosnak elege van abból, hogy az eredetileg 251 ezer forintos Bucka csatorna hozzájárulási mérték, melyet az Unió aztán plusz 167.000 Ft-tal megtámogatott ingatlanonként és ez mindenkinek visszajár immáron 2 éve mégis hol maradt! Mindenki várja és mindenki követeli az elszámolást és ez alól városrészünk egyik híressége Szabó József Imre sem kivétel! A Kapocs-2310 facebookos oldal üzemeltetője ma egy az elszámolást kérő plakáttal érkezett, amelyet kitűzött a testületi ülésterem egyik oszlopára! Majd jött a közteres, aki letépte, össszegyűrte és elkobozta!

Igaz a testületi ülés kezdetekor kiderült, hogy az elszámolás miatt rendkívüli képviselőtestületi és gazdasági bizottsági ülés lesz 2017 július 12-én, de a tábla a tulajdonosához nem került máskor vissza csak kifelé menet! A közterületes nem tudta megmagyarázni miért tette, amit tett! Ahogy azt sem, hogy ki hatalmazta fel és milyen jogszabályt követett!

Meglátásunk szerint egyébként ez a magatartás a közteres részéről túlzóan agresszív és jogszabály ellenes! Igaz! A Szigetszentmiklósi Önkormányzat alkalmazottjai, többségi képviselői megvannak arról győződve, hogy nekik mindent lehet és nem vonatkoznak rájuk a törvények!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1012627133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása