Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Olvasói levelet kaptunk: Buckaiak! A Nagykörösieknek sikerült a csatorna elszámolást kiharcolniuk! Nekünk is sikerülhet!

2017. június 29. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület olvasói levelet kapott a Bucka csatorna elszámolásával kapcsolatban, ahol ingatlanonként minimum 167.000 Ft, össz Buckai szinte 501.990.000 Ft van veszélyben! Az olvasónk felhívta a figyelmet, hogy Nagykörösön sikerült kiharcolni! Talán nekünk is sikerülhet:

Volner János megosztotta a videóját. 2 órája ·

Sikerül visszaszereznünk a nagykőrösi emberek csatornapénzét! Korábban 5 ezer nagykőrösi családdal tolt ki saját polgármesterük, a fideszes Czira Szabolcs a város csatornaberuházása kapcsán. A városvezető ugyanis az emberek engedélye nélkül elköltötte a város polgárainak önrészként befizetett pénzét. A Jobb Nagykőrösért Egyesület tagjaival sokat dolgoztunk azért, hogy a pénz vissza tudjuk szerezni.

Először a helyi civilekkel együttműködve sikeres tüntetést szerveztem a városban, az egyesület tagjai pedig fáradtságot nem kímélve valóságos rohamot indítottak az emberek pénzének visszaszerzéséért. Nagy sikerű aláírásgyűjtést indítottak és jobbikos támogatással a helyi Fideszt sarokba szorították a városházán. Jellemző a kormánypárti politikusok elutasítottságára és a velük szemben megnyilvánuló népharagra, hogy a nagy nyilvánosság előtt zajló összejöveteleken sem a Fidesz-KDNP helyi országgyűlési képviselője, Földi László, sem a város szintén fideszes polgármestere, Czira Szabolcs nem mert megjelenni. Pedig nem ártott volna, ha az emberek szemébe néznek és becsületesen elszámolnak azzal, amit tettek. Ehelyett személyeskedésben bővelkedő, arcátlan hazugságkampányba kezdtek, de mindhiába. Az igazság utat tört magának: ma személyesen Lázár János erősítette meg, hogy megkapta tőlem az összegyűjtött aláírásokat és nem dugdosom őket sehol, ahogyan a buta fideszes propaganda állítja. De ami ennél is fontosabb: az állam visszafizeti a nagykőrösi emberek pénzét. Nem volt hiába tehát az erőfeszítés és az összefogás!

Jellemző, hogy a helyi Fidesz még ebben is mennyire sunyi játékot űzött: zárt ülést rendeltek el a Városházán és összeszedték a képviselők mobiltelefonjait, hogy minél kevesebb emberhez jusson el az igazság. Két helyi lokálpatriótát emelnék ki név szerint, mindkettőjüknek kulcsfontosságú szerepe volt a sikerben: Ábrahám Tibornak és Zágráb Nándornak is nagyon köszönöm, hogy saját magukat nem kímélve rengeteget dolgoztak a nagykőrösi emberekért. Minket nem érdekel, ki milyen pártállású, aki tenni szeretne a településéért, az számíthat ránk, jobbikosokra. Mert mi önzetlenül szeretjük ezt az országot. van róla video is csak én nem tudtam csatolni. ők visszakapják a pénz elvileg. ütni kell a vasat!

**********   *********

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9212627537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása