Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Elszámolás kérése miatt: Menekül előlünk Szigetszentmiklós város alpolgármestere, a Bucka Csatorna Közmű Társulat elnöke!

2017. június 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson 2017.06.28-án képviselő testületi ülés volt, melynek keretében sok felmerülő napirendi pont mellett a Buckai Szövetség Egyesület elnöke oda ment a társulat elnökéhez, aki egyben az alpolgármester, hogy megkapta-e a korábbi levelet! Az alpolgármester feltűnően zárkózott el a beszélgetéstől és először ez nem is járt sikerrel, hiszen azonnal a Polgármesterhez és képviselő társaihoz fordult, hogy ne kelljen beszélni! Második körben azonban letagadta, hogy levelet kapott volna, hogy tudna róla és tudná, hogy mi áll benne! De vajon igazat mondott-e?

Az egész testületi ülésen feltűen zavartan viselkedő 14 állást halmozó alpolgármester láthatóan mindentől rosszul volt, ami csak kicsit is verbálisan a Bucka csatorna vagy az elszámolás szavakra hajazott, melyek alapján azt a látszatott keltette, hogy hatalmas bajban van! Nem tudná hát, hogy miről van szó?

Az Önkormányzat ráadásul az általa ellenségeknek kikiáltott civileket folyamatosan keresi, írásait követi és alkalmazottaknak vannak, akik kinyomtatják és jegyzeteket készítenek róla! Ezt belső körökből tudjuk és azt is, hogy ennek a tevékenységnek nemcsak mi vagyunk a célpontjai!

Ha ki van nyomtatva, ha jegyzetelnek róla, akkor pont az alpolgármester ne tudna róla?

Ha pedig az elszámolás tisztességes lenne, arra törekedne, akkor neki, aki egyben a Csatorna közműr társulat elnöke miért és mitől is kellene félni? S ha fél, márpedig a testületin mi ezt láttuk rajta, akkor az mire is utal?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9412629803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása