Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna: 2017 július 12-én végre elszámolás lesz?

2017. június 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Elszámolás ígéretével kezdte a képviselő testületi ülést Szabó József, Szigetszentmiklós város polgármestere a Bucka csatorna esetében! Mint a polgármester elmondta 2017 július 12-re rendkívüli gazdasági bizottsági és képviselő testületi ülést hívnak össze kifejezetten a Bucka csatorna elszámolására, melyre már oly sokan várnak!

Az elszámolás várása Buckai szinten immáron két éves és akkor emelkedett meg, amikor az Uniós támogatás megemelkedett plusz 10 %-al, mely ingatlanonként a 251 ezer forintos hozzájárulási mértékből minimum 167 ezer forintos visszatérítést kell, hogy jelentsen!

Szakértők az elszámolás folyamatos csúszása mögött zűrös dolgokat és tisztességtelenséget éreznek! Ha és amennyiben ez bekövetkezik, akkor a következtetések vagy cáfolatot vagy megerősítést nyernek!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8812627161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása