Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ARIES Kft: Üzleti terv bemutatás és a bérek megemlítése nélkül? Csak a szünetbe ígértek egy meg nem erősített 9 %-ot?

2017. június 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Immáron több hónapja számolunk be arról a szörnyű esemény sorozatról, amely az ARIES Kft-t, mint a Szigethalom, Szigetszentmiklós és Halásztelek hulladékgazdálkodásáért is felelős céget övezi. Ezek közül a dolgozói meg nem becsültség, a bérek szakmai minimálbért el nem érő mértéke és a kilépési hullám jelentős mértékben kiemelkedik! Legalábbis a nekünk panaszkódok szerint! 2017 június 28-án elfogadták a cég 2017-es üzleti tervét, de hogy mi lesz a bérekkel, vagy kilépési hullám megfékezésével azt nem fejtették ki!

A bérek mértékét, azok emelkedését meg nem erősített forrásként és a szünetben sikerült kihúzni, amely 9 %. Ha azonban figyelembe vesszük a viszonyítási alapokat, azaz hogy milyen alacsony bérekhez képest, akkor bizony elmondhatjuk, hogy az esetleges béremelés forintban különösen nevetséges! Nem tudjuk, hogy így ezzel a céggel, mint sok embert foglalkoztató Önkormányzati céggel mi és hogyan lesz!

Közben kértünk bérügyi kimutatásokat, hogy a fogadásnak megfelelően lássunk ki és belépési adatokat! Azt mondták meglátják mit tehetnek ennek érdekében… Szomorú! Mert jó lenne, ha a munkavállalók meglennének becsülve!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3612630201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása