Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL A Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat elnökének Vagy elszámolnak tisztességesen vagy bepereljük Önöket!

2017. június 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Víziközmű Társulat!

Tisztelt Elnök Úr!

 

 

Immáron több éve szemléljük döbbenten és mély felháborodással azt az ámokfutást, amelyet Önök a Bucka Csatorna körüli ügyintézésnek és döntéshozatalnak neveznek! Mély döbbenettel, hiszen a társulat tagjai között a csatornához értő, közüzemi beruházást valaha is végig vívő tag, ember nincsen! Csak olyan tagokból áll a társulat, akik az Önkormányzathoz és annak vezetéséhez hűségesek, de fogalmuk sincs arról, hogy valójában tartalmi elemeiben hogyan is megy végbe! Így nincs kontroll és nincs valódi képviselet, csak egy vallási alapon konszolidálódott szedett – vedett társaság van, amelyet Önök társulatnak neveznek!

 

Mély döbbenetünket az is alá támasztja, hogy amikor a beruházás során folyamatos károkat okoztak, akkor a károkozásra Önök nem válaszoltak, szóbeli panaszfelvételt gyakoroltak, intézkedést nem tettek és mivel nem volt sok panasznak írásos nyoma, mert az emberek sajnos megbíztak Önökben hát semmit sem tettek! Ilyenek voltak a kerítés bedöntések, a házrepesztések, a kert, ház és utca elárasztások, a vastörmellékekkel telített utca feltöltések és sorolhatnánk még azokat a szörnyűségeket, amelyet ebben a beruházásban a lakosok ellen elkövettek!

 

Persze és természetesen csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, de ezek olyan mértékű hibák és károkozások, melyek felvetik azt a lehetőséget, hogy ez vagy szándékos volt vagy Önök és a kivitelezés is alkalmatlanok!

 

A felháborodásunkat persze az sem csitította, ahogy Önök és munkatársuk hogyan bántak a szegény, beteg és idős emberekkel. Nem csítította, hiszen számtalan 80 éven felüli jött hozzánk sírva, hogy Önök az ingatlanra terheléssel, talaj terhelési díjjal fenyegették meg őket, miközben ezeknek az emberek napi megélhetési és gyógyszerezési problémája van! Ha semmi mást nem is gondolunk erről az mindenképpen elmondható, hogy nem segítettek, de tapasztalataink alapján Önök kegyetlenek és szívtelenek az elesettekkel, az idősekkel és a szegényekkel szemben! Ahelyett, pedig, hogy a beruházást segítették volna eljátszották a pénzbehajtó szerepet!

 

A leggyalázatosabb persze azon túl ami ebben a beruházásban és eddig történt, hogy nem akarnak elszámolni immáron 2 éve! Hogy meghirdetnek egy elszámolási közgyűlést, majd vissszamondják, de lakosságot nem tájékoztatják csak a saját köreiket! Hogy az elszámolás nem sajtó nyilvános és nincs is meghirdetve, valamint azt, hogy egyáltalán senki sem tudja valójában mikor lesz és hogy lesz-e.

 

Gyalázatos, mert Önök + 10 % támogatást kaptak az Uniótól, amely nem volt az eredeti tervekbe belekalkulálva, de jelentős összeg! Hogy honnan tudjuk? Onnan, hogy az egyéni hozzájárulás mértéke 251.000 Ft 85 %-os támogatottság mellett, amely alapján ez az összeberuházási értékhez mérten a 15 %! Ha 251.000 Ft a 15 %, akkor a 100 % az 1.673.333 Ft. Ennek a 10 %-a 167.333 Ft, amely ingatlanonként visszajár nekünk! Ha ezt az értéket 3.000 ingatlannal soroljuk, amennyiről Önök beszéltek, akkor 501.990.000 Ft az, amivel mindeddig nem számoltak el!

 

Elnök Úr!

 

Ha ezt a pénzt a lakosok nem kapják vissza sikkasztásért és hűtlen kezelésért feljelentjük Önöket!

 

Ha a pénz nem lesz 167.000 Ft, hanem annál kevesebb lesz, akkor sikkasztásért és hűtlen kezelésért fel lesznek jelentve!

 

Ha az elszámolás nem lesz sajtó nyilvános, ha nem lehet ott minden Buckai függetlenül attól, hogy ingatlan tulajdonos avagy sem feljelentjük Önöket, mert úgy hoznak döntéseket, hogy azok, akiknek az életére befolyást gyakorol nem tudhatnak róla és nem lehetnek ott az eseményen! Ezzel pedig alkotmányos jogaikat sértik meg!

 

Ha a Bucka csatornaközmű társulat Önökhöz hű társai úgy döntenek, hogy a megmaradó pénzt mondjuk utak építésére használják fel feljelentjük Önöket, mert a csatornaközmű társulat tudomásunk szerint nem rendelkezhet az emberek helyett a visszajáró pénzekkel!

 

Ha az elszámolás pénze azért kevesebb, mert valamilyen a lakosok által nem kért ki tudja kicsoda szakértőt igénybe vesznek feljelentjük Önöket, mert erre a lakosságtól engedélyt nem kértek! A plusz szakértő, ha kellett akkor oldják meg saját kasszájukból, de nem a miénkből!

 

Ha úgy gondolják, ahogy pár tagjuk és pár barátjuk eddig, hogy elszámolás helyett különböző kitalált történetekkel és hamis tanukkal feljelentenek bennünket, akkor felhívjuk a figyelmüket a hamis vád következményeire, amely letöltendő szabadságvesztés is lehet! Eddig csak hárman néznek ezzel szemben!

 

Ennek tudatában várjuk a sajtó nyilvános elszámolást, amelyre mindenkit hívjanak meg, minket is beleértve! Ugyanis már eddig is túl sokat engedtek meg maguknak a lakossággal és velünk szemben is! Bár nyilván Ön Elnök Úr és társai azt gondolják, hogy a törvények felett állnak Tájékoztatjuk Önöket, hogy Önök sem különb emberek és Magyarország törvényei Önökre is vonatkoznak!

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Június 27

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8312624643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása