Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna - Szerda - Elszámolás vagy pénz eltűntetés következik?

2017. június 24. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 június 28-án, szerdán rendkívüli közgyűlést tart a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat. Ennek keretében az elszámolás kerül központi témába!

Szigetszentmiklós 40 ezres városában, a 10 ezer főt magába foglaló Alsóbucka városrész elmúlt 10 éves időszakának egyik legnagyobb beruházása a rettenetesen nagy kudarccal, rombolással, tombolással és hatalmas károkozásokkal járó Bucka csatorna beruházás volt. A beruházáshoz az egy ingatlan egységre jutó csatlakozás mértéke 251 ezer forintot tett ki! De ekkor még az Uniós hozzájárulás mértéke nem emelkedett meg! A beruházás kezdete, az egy ingatlan egységre jutó mérték meghatározása után azonban nem sokkal a 85 %-ról 95 %-ra emelkedett! A plusz 10 % a beruházás mértékéhez viszonyítva 167.333 Ft minimum visszajáró pénz! Ez immáron több, mint 2 éve késik!

Most annyi várakozás és botrány, valamint az OTP Bank együtt nem működése, alkalmatlan válaszai és vélelmezett bűnsegéd magatartása után napirendre került az elszámolás!

De vajon mit és mennyit fognak a Buckaik valójában kapni? Vajon bele mer az Önkormányzat az ingatlanonként 167.333 Ft visszajáró pénzbe költeni? Vajon megkockáztatja, hogy a Buckaiak perközösséget alakítva sikkasztásért és hűtlen kezelésért feljelentsék? Vajon a nem kért, de az Önkormányzat által ránk erőltetet szakértőket ki, mi és mikor, de legfőképpen miért fizeti ki? Ez mind hatalmas kérdés! A válaszokhoz 2017.06.28-án, szerdán közelebb kerülünk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6512617079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása