Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Elkezdődött a gyalázat! Elkezdődött a kutak leszerelése! Ma Teleki utcánál szegény, eleset családoktól és megbecsült romáktól vették el.

2017. június 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Felháborodott telefonok tömegét kapta ma a Buckai Szövetség Egyesület, amikor kiderült elkezdődött az, ami minden Szigetszentmiklósi lakost felháborít és minden civilt! Elkezdődött a köztéri kutak leszerelése!

Első körben az értesülések szerint a Teleki utca részesült eme rémséges tettbe és gyalázatba! A Teleki utcáról tudni kell, hogy Szigetszentmiklóson körbe övezik nagyon szegény családok, beteg emberek és a roma közösségért sokat tevő, de anyagilag rossz helyzetben lévő személyek! Vagyis onnan vették el, ahol Szigetszentmiklós egyik legolyanabb pontja van melynél éppen szükség lenne a köztéri kútra és arra, amit adhat az embereknek!

Mi tiltakozunk ezen borzalmas tett ellen!

Közben, pedig választ is várunk! Ugyanis az nem érkezett meg arra vonatkozóan, hogy a leszerelt kutak, amelyek értéket képviselnek vajon hova is kerülnek és kit tesznek gazdagabbá, miközben anno a közüzemi csatlakozásokkal minden Szigetszentmiklósi lakos egyenként megfizette őket! El lesznek herdálva az értékek? Nem a város kasszájába és fejlesztésére kerülnek? Havernak mennek? S egyáltalán miért kell leszerelni kutakat? A víz locsolás köztéri tűzoltó csapokról, mérő óra nélkül, vezetékes vízből az nem baj? Az, hogy szegény családok, akik nem tudnak horribilis csatlakozási díjakat fizetni és így jutnak csak egészséges vízhez az baj? Az sokba kerül? A Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak tényleg az a politikája, hogy aki szegény, elesett, beteg vagy a város kevésbé megbecsült területén (Bucka, Felső tag, Üdülő sor, Rév sor,  Lakihegy) él az hamar betegedjen meg, térjen örök nyugovóra vagy adja fel? S, ha ez a célja a jelenlegi Önkormányzatnak, akkor ez jó-e a lakosságnak és tiszteletre méltó-e?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8212601067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beer Monster 2017.06.16. 23:33:46

Nem fog senki megbetegedni. Dédapám és a családja se betegedett meg, jóllehet vezetékes vizet nem ivott egész életében

KARIKA 2017.06.17. 00:49:29

Kétszáz forint egy méter vízcső, miért nem voltatok képesek ennyi idő alatt kiásni az árkot, és bekötni a vizet a házba??? Vagy szerintetek az rendjén van, hogy ti isztok, főztök, mostok, a vízdíjat meg mások fizetik??? Na, ennek van vége! Máshol is vannak öregek, betegek, ás mégis fizetnek a vízért!

Matild Nagy Sárköziné 2017.06.17. 11:21:23

Mit várunk ettől a kormánytól csak az ő zsebük legyen tele

barbusbarbus 2017.06.17. 16:58:18

Már rég beköthettették volna mindenki fizet a vízért senkinek nem jár ingyen semmi. Az ingyenélésnek végre vége.

Yoyoyo 2017.06.17. 19:50:07

Lakóhelyemen kb. 10-15 éve nincs közkút, nem háborodott fel senki.
süti beállítások módosítása