Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Polgármestere: "A DunaMédia TV (Önkormányzati TV) műsorszerzkesztésére nem vagyunk befolyással, tőllünk független, ahogy témaválasztása is!"

2017. június 08. - Buckai Szövetség Egyesület

Nincs befolyása a DunaMédia TV műsorszerkesztésére, megjelenésére és témáira a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak és Polgármesterének, adta válaszul a Szigetszentmiklósi Polgármester a Buckai Szövetség Egyesület ezirányú megkeresésére! Az Önkormányzati TV ez alapján, tehát állításuk szerint minden tekintetben független, ahogy szabadon választható az is, milyen témát helyeznek reflektorfénybe!... És ez minden bizonnyal így van!.. Vagy mégsem?

Minden bizonnyal egészen véletlen, hogy az Önkormányzati TV kamerái előtt, melynek egyébként még városi szinten is igen alacsony a nézettsége és az elérése csak és kizárólag a polgármester Önkormányzati többségéhez tartozó egyének, önmagukat és nem a közt képviselő személyek jellennek meg!

Ahogy az is véletlen lehet, hogy ez a TV annyira kiválló, hogy számtalan testületi ülésről úgy ad számot, hogy egyrészről sem a kamerájuk, sem a munkatársuk nincs jelen, tehát ezoterikus képességekkel rendelkeznek, másrészről olyanról számolnak be, amely és ahogy nem történt meg, de az Önkormányzati többségnek rózsaszín ködöt és deliréiumot teremt!

Ez a független média, amely objektív is egyben minden bizonnyal egészen véletlen, hogy Szigetszentmiklós legnagyobb katasztrófiánál, mint például a Határ úti fekália áradatnál, a Bucka-tó ki nem takarításánál, a Bucka csatorna rombolásainál és tombolásainál, valamint az irracionális, lakosság ellenes, logikátlan és összefüggéstelen döntéseknél nincs jelen! Egészen véletlen lehet, hogy ez nem fér bele az objektívbe!

Ahogy valószínűleg véletlen az is, hogy egy szakma kivállósága a magát műsorvezetőnek, főszerkesztőnek, riporternek aposztrófálló propagandista, Haeffler András csak egyetlen hibával rendelkezik! Gondoljanak bele, hogy hány ember vágyik arra, hogy csak egyetlen hibája legyen! Szinte hihetetlen! A propagandista egyetlen hibája, hogy a valóssággal összeveszett!

 

Örülünk annak, hogy végülis ezt is megtudtuk és annak is, hogy a DunaMédia TV-t is lehet annyira függetlennek tekinteni, amennyire a TV2-t, az Origo-t vagy a Magyar Televíziót!

„Ez aztán a büszkeség!”

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6012580009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IceMaNus 2017.06.09. 08:37:09

Nem tudom a címben az idézet írott-e vagy élőszó, de a tőlünk az egy l helyesen ...
süti beállítások módosítása