Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Volánbuszhoz fordulva: A 15 éveseket ne büntessék, hanem segítsék!

2017. április 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Volánbusz Zrt!

Tisztelt VB Kontroll Kft!

 

Tiszteletteljesen tájékoztatjuk Önöket, hogy megkaptuk a számunkra és a 113U/1689/2017/V számon iktatott levélben megnevezett kiskorú számára megküldött levelüket! Tájékoztatjuk Önöket, hogy hamarosan elküldjük Önöknek a megkötött megállapodásunkat és meghatalmazásunkat, amelyben tőlük átvesszük ezt az ügyet, hogy meglátásunk szerint igazságtalan eljárással szemben felvegyük a küzdelmet!

 

De elolvastuk azt is, hogy a Volánbusz Zrt sérelmezi korábbi ezen ügyben írt összes levelünket, ahogy sérelmezi annak nagy nyilvánosságát is! Elolvastuk, hogy a Volánbusz Zrt úgy vélelmezi, hogy levelünk őket rossz színben tűnteti fel.

 

A Buckai Szövetség Egyesület sosem vetemedne arra, hogy bántsa a Volánbuszt, amelynek mind az egyesület, mind a Bucka, mind Szigetszentmiklós annyi mindent köszönhet! Mi sosem felejtjük el, hogy a Boglya járat kiharcolása során segítettek, sosem felejtjük el, hogy Kammeniczky Ákos, akit igyekeznek elvadítani tőlünk, de akit ennek ellenére nagyon tisztelünk mennyit segített. Sosem felejtjük el, hogy menetrend módosítási javaslatainkat felhasználták és figyelembe vették azokat a csatlakozásokat, melyekre felhívtuk a figyelmüket abban! Ezt mi mind köszönjük és ezért hálásak is vagyunk! Mitöbb hamarosan levelet írunk annak támogatásáért, hogy Önök betudjanak szerezni Mercedes Sprinter City 77-es típusú buszt a Buckába, amely Önöknek nagyobb bevételt, nekünk kényelmesebb és biztonságosabb közlekedést biztosít és több férőhellyel.

 

Ugyanakkor a 113U/1689/2017/V számon iktatott levélben megnyilvánuló ügy igazságtalan és méltatlan Önökhöz! Tisztában vagyunk persze azzal, amit leírtak, hogy mik a szabályok, de Önök tisztában vannak-e azzal, hogy ezt egy 15 évesnek nem kell tudnia? Tisztában vannak-e azzal, hogy jelen eljárásban a diák úgy vett bérletet, hogy átadta minden dokumentumát a bérlet-jegypénztárosnak! A diák megbízott a bérlet-jegypénztárosban! Ő a Volánbusz embere! Ő a felnőtt! Ő az, aki biztosan jobban tudja! Ennek ellenére kapta meg a bérletet! Így utazott teljes nyugalomba vele és így büntették meg!

 

Meglátásunk és véleményünk szerint, ha a bérlet-jegypénztáros így és ilyen formán nem szerepelne benne az ügyben Önöknek még igaza is lenne! Azonban szerepel! Neki tudnia kellett, hogy mit szabad és mit nem! Ennek ellenére kiadta a bérletet, így ez a bérlet-jegypénztáros felelőssége!

 

S az ügyben e tekintetben lényegtelen, hogy a diákot édesanyja egyedül neveli. Lényegtelen, hogy szegény családból származik, akiken különböző barátok segítenek! Lényegtelen az, hogy sportolási, pontosabban lovaglási célból használja a távot, melyet egy családi megsegítés révén ingyen kap meg! Mert a lényeg, hogy egy szakemberhez, az Önök munkatársához fordult segítséget kérve és bízva benne! Mi sem tettük volna másképpen! Csakhogy ez a szakember, ez a munkatárs nem segített vagy gondatlanságból vagy rossz indulatból! Ez már ilyen időtávban nyilván nem tudható!

 

Ennek tudatában kérjük, hogy fontolják át az ügyet ne méltányosságból, hanem méltatlan eljárásból fakadóan töröljék azt! Ha úgy gondolják, hogy van még kérdésük szívesen bemegyünk Önökhöz, ha úgy gondolják Békéltető testület előtt kell megvitatnunk, akkor menjünk és tegyük meg! De nem hisszük, hogy ez így jogos, ezért az egész eljárást vitatjuk! Ha méltányossági kérelemmel élnénk, akkor elismernénk azt, hogy amit ebben az ügyben tettek az jogos, de szerintünk nem az!

 

A Volánbusz Zrt-nek annyi jó dolga van! Ne járassák le a nevet, a brand-et egy ilyen üggyel!

 

Köszönjük megfontolt

eljárásukat!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Április 28

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4712468903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása