Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Büntető eljárási szakba lép a 3-ból kettő KOHOLT PER

2017. április 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Bármely magyar állampolgárt meg kellene, hogy illessen az egyenlő bánásmód elve és az emberi humánum. Bármely magyar ember, ha idős, beteg elesett vagy nincsen jó anyagi helyzetben nem a bántást, hanem a kiállást érdemli meg! De sajnos vannak olyan emberek napjaink világában, akikbe nem szorult egyetlen szikra emberség sem! Vannak olyan emberek, akik közalkalmazottként, közszolgaként nem szolgálnak, hanem önmagukra nézve hatalmat sejtenek, melyet mások megalázására, mások jogtiprására használnak fel! S ha megszólja valaki ezért őket, akkor még ők vannak felháborodva és saját jogsértő magatartásukat leplezve különböző koholmányok alapján eljárásokat indítatnak el! Ez a KOHOLT per!

 

A Buckai Szövetség Egyesület, mint a Buckai lakosság érdekvédelmi szervezete nem hagyhatja, hogy notorius kéjenc módon Buckaiakat alázzanak és gyalázzanak meg egyes az emberségesség fogalmát ismeretlennek tekintő közalkalmazottak a Bucka csatorna. a csapadék vízelvezetés, a vízszolgáltatás vagy bármely az Önkormányzathoz is köthető szolgáltatások esetében. Mindig és mindenkiért kiáll aki Buckai, aki Szigetszentmiklósi, aki segítséget kér vagy aki elesett! S mindig megfogja szólni azokat, akik velük szemben jogtipró magatartást folytatnak! Indítsanak bármilyen alaptalan pereket!

 

A KOHOLT per jelen esetben egy hármas baráti körhöz tartozó, önkormányzati kötődésű alaptalan hármas rágalom hadjárat! Az egyik eljárás közvetlenül a Bucka csatornához, az ott tapasztalható embertelenségekhez, a másik az emberi butasághoz, alkalmatlansághoz és gőghöz kötődik, míg a harmadik eljárás szószerint értelmezhetetlen. S bár kifejezetten kértük, hogy az eljárásokból Szigetszentmiklós Járásbíróságát az Önkormányzati összefonódásai miatt zárják ki ezt számunkra történő értesítések megküldése nélkül tagadták meg miközben a bíróság ülnökeit a Szigetszentmiklósi jegyző, a bíróság eszközeit a Szigetszentmiklósi Önkormányzat finanszírozta és mint ahogy a 2017 március 29-ei képviselő testületi ülés alapján is megtudható üres önkormányzati lakások vannak a bíróság alkalmazottjai részére fenntartva! Nem elfogult? Ha ez nem, akkor mi az?

 

Bíróság ráadásul elvárta tőlünk, hogy az alaptalan rágalmak esetében gyanúsítotthoz hasonló magatartást tanúsítsunk és olyat ne kérjünk, hogy a koholmányokat kitalálókat vonják felelősségre! Azonban meglátásunk és véleményünk szerint gyanúsított módjára viselkedjen az, aki bármilyen csúnya dolgot volt szíves vagy inkább szívtelen elkövetni! Mi ilyet nem tettünk meg, ezért nem is fogunk úgy viselkedni, mintha nem lenne alaptalan rágalom, amit ellenünk tettek!

 

Mint már korábban írtuk az aki alaptalanul másokat megrágalmaz annak nem kegyelmezünk, ezért a mai napon a 3 KOHOLT perből 2 esetében az eljárás büntető tárgyalási szakba lépett! Ennek során bár nagyon lejtő pályán, hiszen kérésünk ellenére egyenlőre egy elfogult bíróság előtt kell bizonyítanunk, de igazunkat befogjuk bizonyítani! A pereket precedensnek tekintjük! Meglátásunk szerint a precedens értéke annak, hogy senkit se lehessen megalázni közalkalmazottként és büntetlenül, valamint ne lehessen bűncselekményt és jogtiprást leplezve hamis, koholt vádakkal megrángatni!

 

Az eljárás tehát folytatódik, melyről folyamatos tájékoztatást adunk és reményeink szerint a következő tárgyalási szakra már médiát is tudunk hívni!

 

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2312454435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása