Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szszm Önkormányzat: "A Bucka nem hanyatlik, hanem fejlődik. A Bucka-tó ki van takarítva!" - Hmm... Tényleg? Akkor ez a kép mit bizonyít?

2017. április 10. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület bár sokat látott és tapasztalt csapat, azért a Szigetszentmiklósi Önkormányzat mindig tud neki meglepetéseket okozni! Pláne akkor, amikor dokumentumokkal és képekkel bizonyítható az, hogy egyszerűen nem mondanak igazat. De mégis megteszik!

 

Az Önkormányzat legutoljára más civil kezdeményezésre adott válaszában például leírta, hogy a Bucka nem leszakadó, hanem fejlődő terület, ahol a Bucka-tó például ki van takarítva, az hamarosan szabadtéri központ lesz és sokan ott jól érezhetik magukat! Nos a Buckát csak az mondja fejlődőnek, aki még soha nem látta, vak, elemi gazdasági érdeke az, hogy ellent mondjon a valóságnak, vagy annyira beszámíthatatlan állapotban van, hogy a valóságot felfogni képtelen!

 

A Bucka valójában a mindenkori Szigetszentmiklósi Önkormányzat által pusztulásba sodort terület. A kialakult állapotok csak és kizárólag neki róhatóak fel, ahogy a 10 ezer embernek otthont adó területen élők lakosság alapú diszkriminációja is! Amit az Önkormányzat fejlesztésnek nevez az valójában valaminek a legkatasztrofálisabb kivitelezése, a legrosszabb „szakemberekkel” vagy nem is jön el! Így a hű, de nagy fejlesztések után sokkal rosszabb végterméket kapunk, mintha hozzá se kezdtek volna! A Bucka-tó pedig mindenféle Önkormányzati locsogás és ámítással ellentétben nincsen kitakarítva! Ott volt egy nagy talajforgatás, de szennyezésből nem tűnt el semmi! Úgy csináltak, mintha csináltak volna valamit, de valójában a 4,7 milliárd forintos Uniós támogatás felvételén kívül nem csináltak semmit sem! S akkor a szemét és szennyezés tetejére kialakítani egy Szabadidő központot? Hogy ott játszanak gyermekek, kapcsolódjanak ki felnőttek? Ott ahol és amit ki kellett volna takarítani, de ami nem történt meg? Nos ez több, mint felelőtlenség! Ez már veszélyeztetés és játék más emberek életével és egészségével!

 

Sokszor korábban, amikor ilyen szürreális levelet kaptunk mi, akkor kigúnyoltuk az Önkormányzatot, vagy elküldtük a fenébe! Rá kell azonban jönnünk, hogy ennek semmi értelme! Egyszerűen és szimplán el kell kergetni őket innen! És véget kell vetni megannyi pusztításnak, hazugságnak, tékozlásnak értékrombolásnak!

 

Az Önkormányzat persze azt mondja, ha nem tetszik költözz el innen! De sokan miért költöznének el, ha ide születtek vagy valamikor valamiért megtetszett nekik ez a terület! Ugyanis ide születni vagy szeretni a Buckát nem hiba! A hiba az, amit a Bucka ellen a Szigetszentmiklósi Önkormányzat nap, mint nap elkövet! S ne feledjük ez a házelnök városa!

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3512414459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása