Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Útrendezés Önkormányzat módra - KISAJÁTÍTÁS - Add oda ingyen a házad meg a telked, mert az útszélesítéshez kell!

2017. április 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Egészen elképesztő hozzáállással rendelkezik a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a Buckai utak rendezésére vonatkozólag! Meglátásuk szerint kisajátítás kell! Másként nem rendezhetőek a körülmények! Csakhogy a Buckai körülményeket a mindenkori Szigetszentmiklósi Önkormányzat generálta úgy, hogy futószallagon adott ki építési engedélyeket a körülmények biztosítása és megteremtése nélkül!

 

A kisajátítást természetesen ők ingyen képzelték el! Úgy, hogy a kedves ingatlan tulajdonos mondjon le telkéről, házáról vagy éljen egy lábtörlőnyi területen ezentúl. Hogy ez rendben van-e? Azt gondoljuk leginkább rajtuk, a képviselőkön, a polgármesteren és a GB elnökön kellene kipróbálni, hogy megkérjük őket arra, hogy ezentúl telkükre, házukba ne menjenek be, hanem adják át és ingyen a köznek! Kíváncsiak lennénk, hogy ezt akkor is jó ötletnek találnák-e.

 

Illetve arra is kíváncsiak lennénk, hogyha egyszer a Buckaiak bedühödnek és azok, akiké a bucka legfőbb útjának a Csépi útnak vagy a második legfőbb útjának a Boglya utcának része a telke és így, mint magántulajdont bármikor lezárhatják keresztbe mit szólna az Önkormányzat ahhoz, ha ez megtörténne? Hogy olyat generált ki, ami után a Buckából kijönni maximum csak helikopterrel lehet? Vajon akkor is büszkék lesznek? Büszkén vállalják a népharagot és népgyűlöletet?

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5812415009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása