Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Önkormányzat szerint: "Szigetszentmiklóson két hetente rendkívüli időjárás van!"

2017. április 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós egy különleges város! Egy város, amely legalább 2 hetente, esőknél, olvadásoknál, bármilyen időszakban fagypont körül vagy hőmérsékletileg afölött víz alatt van, s egyes helyein kiárad a fekália. Többen és többször kérdezték meg velünk együtt vagy nélkülünk, hogy mindezt mikor szándékozik felszámolni az Önkormányzat.

 

Az Önkormányzat szerint legyen bármelyik kiáradásról vagy időszakról szó az időjárás volt rendkívüli, amelyre nem tudtak felkészülni.

 

Fura! Fura, mert eszerint 2 hetente Szigetszentmiklóson rendkívüli az időjárás, hiszen olyan gyakran előforduló probléma! De vajon milyen időközönként vagy mekkora károkkal együtt járóan kell még újra és újra bekövetkezzen, hogy az Önkormányzat elgondolkozzon az intézkedésen és a cselekvésen… És mégegy kérdés: Ha ehhez a témához így és ilyen komolysággal áll hozzá, akkor hogyan lehet egyáltalán komolyan venni és bizalmat belé helyezni?

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8712415105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása