Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nagy János képviselő felszólítása helyreigazításra!

2017. április 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Képviselő Úr!

Hivatkozással 2017 március 29-én 8 óra 34 perckor feltett és általunk lementett személyes posztjára, annak kommunikációs színvonalára és arra, hogy 2017 március 28-ai közös megegyezésre törekvő perről nem rendelkezik semmilyen valóságtartalommal kérjük a poszt azonnali hatállyal való törlését!

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy mivel a két fél kölcsönös megegyezésen alapuló módon nyilvánosan nem kommunikál a kérdésről, az egyetlen jelenlévő független személy pedig leírta azt ahogy és ami történt, Ön pedig nem volt jelen kifejezetten nem segítik elő a megállapodást azon gyalázat áradatai, valótlanságai, „jól informáltságai” amelyet ott és amilyen színvonalon ott megtett! Nem tudjuk, hogy egyébként ez a célja?

Tapasztalatunk szerint Önön és társain kívül Szigetszentmiklóson még soha és senki hasonlóan mély színvonalon nem írt, nem kommunikált senkiről!

Felszólítjuk továbbá arra, hogy a Tóth István perről, melyben Ön egy mellékszereplő volt szintén ne állítson valótlanságokat, hiszen  a bírósági papír megérkezett, annak tartalmát Ön is ismeri és 2016 nyarán mindenki láthatta, hogy Tóth István álprofil és társai, az Ön hathatós támogatásával és a magát valótlanul szakembernek kommunikáló személlyel, akiről azóta mindenki tudja, hogy nem az mit is műveltek! Nem láttuk, hogy ezért bármikor is elnézést kértek volna, ahogy az tisztességes és becsületes embertől illene.

Ha Ön és társai valóban úgy gondolják, hogy intelligens és jóra való emberek (feltételezésünk szerint így gondolják a történtek ellenére), akkor tartózkodnak a hasonló megnyilvánulásoktól a jövőben!

Reméljük, hogy Önök is rájönnek arra, hogy háború helyett jobb a béke, mert az elősegít alkotást, valami jó elhozatalát, míg a háború nem!

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1212399579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy János Nadzsi1 2017.04.04. 10:06:02

Hmmm... Ebben a posztban mi a hazugság, vagy a csúnya kommunikáció?

"Harmatgyenge.. mi van a több, mint száz oldalas állítólagos lebuktató anyaggal? Videóval, stb?
Amelyik kutya ugat, az nem harap!"

Szóval ez a poszt tartalma szúrja a szemed??? Már megint velem kell foglalkoznod?
Hol vannak a bizonyítékaid Jószai Attila ellen? Eddig nagyon be akartad bizonyítani az igazad, aztán megegyezésre törekedsz... Vicces vagy... Megalkuvó.... Kollaboráns!?
Nincs miért korrigálnom a posztot.
Ez a cikked pedig egyenesen röhejes!
Nagy János

Buckai Szövetség Egyesület 2017.04.04. 11:27:09

Majd a megfelelő helyen megbeszéljük csak huzigáld sokáig az oroszlán bajszát! Utána viszont keres egy piszok jó ügyédet, mert Isten megkegyelmez, de mi nem fogunk!

Csizek Csaba
süti beállítások módosítása