Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi Képviselő testületi ülésről jelentjük - Vödör nyugtatóval sem elviselhető

2017. március 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson, ha az ember képviselőtestületi ülésre megy vegyen be egy vödör nyugtatót, hogy képes legyen elviselni azt a stílust, azt a környezetet, azt a mondani valót és azokat a gondolkodási módokat, amiként és ami ott található! Ha azt gondolja, hogy tiszteletre méltó emberekkel találkozik, akkor ha csak végig néz az Önkormányzati többségen és annak érvelésén hisszük azt, hogy hamar csalatkozik, persze tisztelet a kivételnek! Legalábbis nekünk ez volt a tapasztalatunk ma is!

Jelen cikkünkben nem fogunk elmenni részletesen egy-egy ügyre, mert ezt később kifejtve minden ügy kapcsán meg fogjuk tenni! Jelen cikkünkben sokkal inkább a hangulatot szeretnénk vissza adni. Ami és ahogy és ott megy!

Először is megtudtuk, hogy egy több gyerekes rászoruló család önkormányzati lakásának, lakhatásának kérdése nem fontos! Ha az önkormányzati többségen múlik akár mehetnek az utcára is!

Aztán megtudtuk azt is, hogy bizony kérdések merülnek fel az SZTK-ERIMA Klub elszámolásával kapcsolatban a képviselők részéről, melyet az Önkormányzati többség, élükön az érdekelt GB bizottsági vezetővel minduntalan véd! Ma eljutott megint arra a szintre, hogy csak a „szellemi rövidnadrágosok nem értik az ő érvelésüket”! Uram bocsá ez volt az a pont, amikor közbe kellett szólnunk! "A „képviselő Úr” biztosan tükörbe nézett!" Ezt követően persze ki kérte magának, hogy mit szólunk bele és ezen fel is háborodott! Majd bemutattak neki egy középső újat mögülünk, melyre közölte és idézzük: "A vén fasz mit mutogat?".

Jaksa-Ladányi Emma képviselő asszony azt kell mondanunk ma remekelt! A válasz az Önkormányzati többség mérhetetlen cinizmusa, a polgármestert is beleértve! Ez olyan, hogy ha nem a fiúnk borja remekel, akkor előjön az a stílusm amely emberként sem kezeli a másik felet. Pláne, ha belekérdez kétes ügyekbe! Amikor már a Polgármester is bele lendült csak beszóltunk, hogy:

-         „Ez a Polgármester?” „Ilyen cinikus?”,

-         Csizek Úr! Nem vagyok cinikus és nem adtam szót! – jött a válasz

-         „Hát az meg ugyan kit érdekel?” – reagáltunk

Ma megtudhattuk egyébként, hogy a lakótelepnek két része van! A szeretem lakótelep! Azt támogatják, mert ott az ő képviselőjük, Virág Róbert van és a nem szeretem lakótelep, ahol az ellenzék képviselője Ladányi Sándor nyert! Így aki a Virág körzetbe lakik annak kell öko és épület fejlesztés, aki meg a másikba annak nem! Pedig ugyanolyanok a házak és mindkét részen sok jó ember lakik! Így hát ez a megkülönböztetés érthetetlen!

Nem voltunk persze ott a testületi elején, ahol például a talajterhelési díjról szavaztak, melyet végül 2019 december 31-ig mint bevezetendő valamit felfüggesztettek és kitoltak, de az utózengéit bizony hallottuk! Engedjenek meg azonban egy megjegyzést: Miért pont 2019 december 31-re? Miért pont a választás utánra? Nem akarnak szavazatokat veszíteni ezzel? Hát már ide is belefészkelte magát a politika?

Egyébként az ügy két síkon nézhető!  Az egyik sík a talajterhelési díj környezetvédelmi vonzata! E szerint minél hamarabb vezessék be, mert a környezetet senki se terhelje büntetlenül! Csakhogy van egy másik része! A másik rész szerint ott van például a Bucka csatorna! Számtalan embernek a bekötési lehetőségét, a vezetékes vízhez jutását az Önkormányzat kegyetlenül megnehezítette, mi több ellehetetlenítette! No őket is büntessük? Azokat, akik nem tehetnek róla! Akiknél mindez az Önkormányzat bűne? Szerintünk ne büntessük!

A további fontosabb témákban még írunk és hamarosan, de kíváncsiak vagyunk, hogy más közéleti szereplők mit tekintenek fontosnak!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8412386419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása