Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A nap embere - Le a kalappal a kislány előtt!

2017. március 29. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület részéről az elmúlt két napunk semmi másról sem szólt mint a rohangálásról és az ügyintézésről. Az ügyintézések közben vagy az utakon rengeteg mindent látunk, szerveztünk és éltünk meg! De ma történt egy esemény, amely megfogott, meghatott bennünket és amely okán azt mondjuk, hogy a szemünkben a becsületessége okán a képen szereplő kislány a nap embere!

Azután, hogy délelőtt még Szigetszentmiklóson voltunk a testületi ülésen, délután már számtalan Budapesti ügyet szerveztünk és intéztünk el. A Vén hajóról a Haller utcába menet a 2-es villamossal közlekedtünk! A nagy tömegben egyszer csak történt egy jelenet!

Egy nagyjából 17 – 18 évesnek kinéző srác a farzsebéből kirántott 2 db 10 ezrest! A kislány lehajolt felszedte, megkopogtatta a vállát és közölte:

-         Elejtetted a pénzed! – majd visszanyújtotta!

Lehet, hogy sokaknak ez természetes lenne, de szerintünk annyira ritka! Bárhol is légy kicsi lány a Buckai Szövetség Egyesület üzeni neked, hogy becsületes és igaz ember vagy! Le a kalappal előtted!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1112386233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása