Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Óriási és pozitív meglepetés ért bennünket - A nyugdíjfolyósító és a 28.835 Ft ügyében felkerestek bennünket!

2017. március 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Óriási nagy meglepetés érte a Buckai Szövetség Egyesületet! A Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a 28.835 Ft ügyében felkerestek bennünket és segítőkészséget, együttműködést és ügytisztázást kínáltak fel!

2017 március 17-e szörnyű egy nap volt sok ügyintézési helyen! A hét közepén fellelhető egyetlen ünnepnap a teljes hét felborulását eredményezte és mindenki ezen a napon szerette volna ügyeit elintézni! Már korábban leírtuk Önöknek, hogy ezen a napon szembesültünk a Nyugdíjfolyósítóban az arrogáns és lekezelő sorszám kiosztokkal, a néptömegeket kiszolgáló és túlterhelt 34-es ablakkal valamint azzal a kijelentéssel, hogy 28.835 Ft-ból meglehet élni!

A minket felhívó egyik vezető ebben az ügyben keresett meg! Mint elmondta elképzelni nem tudja, hogy kollégái közül bárki ilyet mondana, komolyan gondolna! Szerinte, ha el is hangzott ilyen azt az ügyintéző nem gondolhatta és nem is gondolta komolyan és inkább a napnak, a túlterheltségnek vagy fájdalomnak szólt sem mint az ügynek, az összegnek és az esetnek!

Elmondta, hogy alapjában véve kollegái segítőkészek, együttműködök, de persze mint annyi helyen ma a közszolgálatban kevesen vannak és túlterheltek! Felajánlotta a bármikor elérhető segítségét és elmondta, hogy bármikor készségesen állnak rendelkezésre! Elmondta, hogy ők nincsenek híján az empátiának, az együtt érző készségnek és bár nem volt ott és nem tudja, de ha mégis megtörtént amit ő elképzelni se tud, akkor elnézést érte!

Nagyon ritka az, hogy ilyen emberséggel, együttműködő készséggel keressenek fel bennünket egy ilyen cikk, tapasztalat után! Meglepet, de kellemesen lepet meg bennünket! A vezető előtt hatalmas tisztelet és köszönjük neki!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8812369339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása