Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Orbán Viktor új gunyáról beszélt Szigetszentmiklós Gyártelepen az Új járásközpont kapcsán! De mi lesz a parkolókkal, az oda vezető útakkal?

2017. március 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Orbán Viktor a Szigetszentmiklósi Járásközpont kapcsán arról beszélt, hogy: „Új gúnya, megerősített izomzat, harapni képes állkapocs” kell tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület többek között az Index.hu cikke alapján. Megerősítette, hogy Szigetszentmiklós olyan mint a „lakli kamaszgyerek egyszerre nőtte ki gúnyáit" az intézmény egyesítés és Gyártelepre költöztetés nyilván ezért kellett!

 

Csakhogy  a lakli kamaszgyerek és szomszédai nemcsak az intézmények gúnyáit nőtte ki, hanem az odavezető utakat, a Csepel szigetről kivezető kijáratokat is! Sőt! Az Intézményközpontnak már most kicsi a parkolója! Azokat a gúnyákat mikor cseréljük nagyobbra? Mikor lesz több, szélesebb és összekapcsolóbb kijárat? Mikor lesz a Csepel sziget jobban átjárhatóbb közlekedésileg és tömegközlekedésileg keletről nyugatra és északról délre? Mikor érjük el azt, hogy ha tömegközlekedéssel elakarunk jutni valahova az országba, akkor Csepel szigetiként a Fővárosba ne kelljen felmenni, hanem eljussunk délre Dunaújvárosba, nyugatra Székesfehérvárra, vagy keletre akár Kecskemétre is a Főváros érintése nélkül? Mikorra várható az a gúnya, amely a gerinc út Szigetszentmiklósi és a gerinc út Csepeli szakaszát összeköti és nem a túlterhelt II. Rákóczi Ferenc úton keresztül? Mikor jön el a Gyártelepi felül / aluljáró? Továbbá mikor érjük el azt, hogy Szigetszentmiklósiként reggel az M0-ásig, este haza felé szintén az M0-ásig, Gyártelepen pedig kilométerekig álljon a sor?... Gúnyát kell cserélni! Igen Miniszterelnök Úr! Azt nagyon kellene! A ma átadottnál kicsit többet is! Tudják még él, még létezik a Csepel sziget is, ahol emberek élnek, akik szeretnék az ehhez szükséges minimális lehetőséget! Sőt! Ezeknek az embereknek a gyermekei is itt élnek, akik szeretnék szüleiket látni minél többet, aminek lehetőségét sokszor a dugó veszi el!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10012309709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öli Tamas Mezey 2017.03.04. 04:56:36

Engem az háborított fel tegnap, hogy az átadott új járáshivatali épülett előtt 3 magyar zászló lobog, egyik sem EU-s pedig tőlük van a pénz az ilyen építkezésekhez...
Mikor rakjáki ki az EU-s zászlót is?
süti beállítások módosítása