Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Továbbra is fellelhető módon hazudik az álellenzék Szigetszentmiklós lakóinak!

2017. február 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Továbbra is fellelhető és bizonyítható módon, személyiségi jogokat is sértve hazudik az álellenzék Szigetszentmiklós lakóinak, miközben bíróság előtt másokat vádol ugyanezzel.

A poszt megjelentésére bár 2017 január 30-án került sor és tételesen bebizonyosodott róla hogy nem igaz (nem jártak kint sem az összes Szigetszentmiklósi, sem amire később javították az összes Buckai kútnál, nemcsak egy kút volt rossz és a Fővárosi Vízművektől kapott válaszokból sejthető, hogy nem véletlen volt). S bár azóta többször fel lettek szólítva a helyreigazításra, erre irányulóan semmit sem tettek!

Ha belegondolunk abba, hogy Szigetszentmiklóson az elmúlt években az emberekért az álellenzék semmit sem tett, semmit sem hozott el és mindig mindenkor hitegetett, ígérgetett és az önkormányzati többséghez hasonlóan többször a lakossággal szemben azt védve hazudott azt gondoljuk nem állunk messze a valóságtól ha köztük és az Öbnkormányzati többség között aljasságban, értéktelenségben és hiteltelenségben mi különbséget nem tudunk felfedezni!

Úgy gondoljuk, hogy ezen hazugság alapján is jogos az az igény, hogy a jelenlegi Önkormányzati vezetésnek és állítólagos ellenzékének nem a város élén, hanem a süllyesztőben van a helye!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr112299915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása