Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Strucc politikát alkalmaz Szigetszentmiklóson a problémák megoldására az Orvosi ügyelet és a Posta is a tapasztalatok szerint.

2017. február 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson elképesztő problémakezelést fedezhetett fel a szemlélő két maghatározó, mégis hibát hibára halmozó szolgáltató esetében állapította meg a Buckai Szövetség Egyesület. A sürgőségi orvosi ellátást, azaz orvosi ügyeletet ellátó szervezet, míg a tavalyi évben az előd szolgáltatóra mutogatott és szolgáltatási, betegellátási javulásra hivatkozott saját időszaka alatt, addig az újkori problémákra úgy válaszol, hogy nappal nem veszi fel a telefont, éjjel arra kér, hogy ne tartsuk fel a sürgősségi vonalat! A posta is hasonló! Az eltűnő levelek és ezzel hatalmas galibát, károkat okozó szolgáltatási színvonal mikéntjére egyáltalán nem válaszolnak! Nem is hajlandóak tudomást venni róla, vállalni érte a felelősséget vagy javítani rajta! Ha belső köreikben mégis beszélnek róla, akkor személy elleni támadásról beszélnek, miközben meglátásunk és szakértők meglátása szerint is rendszerszintű a probléma!

 

A Buckai Szövetség Egyesület az Orvosi Ügyeletet amiatt a tájékozódás miatt kereste fel, hogy megkérdezze hogyan történhetett az meg, hogy nem tudják mely kórház Belgyógyászatához tartozik a terület? Hogy eshetet meg, hogy kezelésük után ha másnap a szülők nem viszik a Heim Pál Kórházba gyermeküket, akkor belehal a félrekezelésbe? Hogy történhet, hogy nem ismernek fel triviális betegségeket és súlyos esetekkel haza és nem azonnal kórházba utalnak embereket? Kit szolgál, mit szolgál mindez, és ha belehal valaki, akkor ki vállal érte felelősséget?

 

Egyesületünk a Szigetszentmiklósi Orvosi Ügyeletre azóta kiemelten kényes mióta 2010-ben (igaz akkor állítólag más volt a szolgáltató) nem tudták megmondani, hogy van-e az ügyeleten és ha van, akkor merre található az újra élesztő készülék. Nem mondjuk azt, hogy súlyosan szívbeteg barátunkat, ha lett volna, akkor megmentette volna, de minden bizonnyal nagyobb lett volna rá az esély!

 

Az egészségnél és az esetleges életnél márpedig nincs fontosabb!

 

Ugyanakkor fontos az is, hogy ha már fizet valaki egy szolgáltatásért, akkor azért a szolgáltatásért kapjon is valamit! Így ha valahol feladnak egy levelet és kifizetik a díjat, akkor nem másodlagos, hogy az a levél megérkezzen a címzethez és ha mondjuk nincs otthon akkor értesüljön róla! Napjaink világában bár vannak becsületes postások is, de a nem kézbesítő és becstelen postások kezdenek elszaporodni! Azok a postások, akik nem is járnak a címzettek utcájában, hanem beülnek egy kocsmába, egy kedves lakó otthonába és szépen kitöltik a dokumentumokat, mintha kézbesítettek volna! Csakhogy nem kézbesítettek! Hogy ezzel mekkora károkat okoznak? Kezdve az adószám törléstől a közüzemi szolgáltatás kikötésén át…? Azzal nem tőrödnek, mert nem náluk jelentkező probléma! Úgy oldják meg, hogy nem akarnak tudomást szerezni róla és semmibe nézik azokat, akiknek szánt szándékkal, becstelenül, lustaságból vagy szimplán aljas indokból kárt okoztak! S nem lehet azt mondani, hogy mindezt a problémát erre vagy arra ki lehet emelni!... Nem! Ez valóban rendszerszintű probléma, amely például Szigetszentmiklóson fokozottan jelen van!

 

Persze megértjük, hogy könnyebb problémát úgy kezelni, ha nem vesznek róla tudomást, de ebben az esetben nem ismerik egyesületünket! Annál keményebben beleállunk a témába, minél inkább nem akarnak tudomást szerezni róla! Ugyanis így nem maradhat!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9312299885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása