Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

13 db 2017-es levélből és számtalan 2016-os megválaszolatlanból 4 levélre érkezett írás a Szigetszentmiklósi Önkormányzattól

2017. február 25. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület csak a 2017-es évben 27 db levelet írt különböző hivataloknak. Ebből 13 esetében a Szigetszentmiklósi Önkormányzat is érintett és számítottunk válaszadására nem beszélve a 2016-os számtalan megválaszolatlanról. A tegnapi nap során ebből mindössze 4-re kaptunk írást és direkt van az, hogy a válasz szót kerüljük!

Szigetszentmiklós Alsóbucka szerte bár az Önkormányzat már annyiszor és annyiszor becsapott bennünket mégis vannak olyan emberek, akik még hisznek a kedves, kegyes és normális kommunikációban, miközben sajnos az idők azt bizonyították, hogy ez lehetetlen!

Az Önkormányzat szánt szándékkal nem válaszol a Bucka busz, a Bucka csatorna és a Bucka-tó kérdésekre, amelyek a legkényesebbek Bucka szerte. Írást közölt azonban a Két lyukú híd balesetére, az egyik költséges közpénzből történő habzsi – dözsire, melyet mi nagy zabálásnak neveztünk el, az önkormányzati jogászok alkalmazására és a Határ úti fekália áradat kezelésére. Egyik - másik írás igencsak hajaz a mellébeszélésre, vagy a felelős másra történő átruházására és többről elmondható, hogy a nesze semmi fogd meg jólnak tekinthető!

Az elkövetkezendő 4 cikkben ezeket tesszük közzé és változatlan formában!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr112293675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása