Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Végre érkezik a Gyártelepi zebra a Szigethalmi Polgármester nyilatkozata szerint.

2017. február 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi szemmel szinte szokatlan gyorsasággal, mégis oly sok várakozás után olybá tűnik megkezdődött a Gyártelepi zebra eljövetelét elősegítő munkálat – tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület a Szigethalmiak közössége facebook portálján megjelent polgármesteri nyilatkozatból.

A nyilatkozat szerint 2017 február 22-én a kivitelezés átvette a munkálatokat a zebra megvalósítása terén, amely fizikailag 2017 március 15-e utáni 60 napban valósulhat meg.

A történet előzménye egy 2016-os baleset, ahol 3 kislányt ütöttek el, amelyből az egyik intenzív osztályra és kómába is került, s a szemlélő azóta történő lassú gyógyulását, hatalmas élni akarását és kitartását szemlélheti.

A zebra ügye természetesen ekkor került igazán reflektorfénybe és ekkor kezdtek el érte, megvalósulásáért demonstrálni és kiállni az emberek! De a zebra kérdése, amely két település között egy állami úton helyezkedik el évtizedek óta felvetett! Tervek is készültek rá, amelyeket még mi is láttunk, ha nem is kaptuk a kezünkbe meg!

Úgy látszik ez a baleset, a Szigethalmiak példaértékű kiállása és a Szigethalmi polgármester és testület támogatása végre áttörte az évtizedes ígéretet, melyre az addig passzív Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak is lépnie kellett!

Így Szigetszentmiklósi szemmel példaértékű gyorsasággal az új kiállástól számított 1 év alatt jöhet a zebra! Ez azért is különleges, mert Szigetszentmiklóson a Határ úti zebra eljöveteléhez, ahol még ember is halt meg 3 év kellett!

Azt hisszük minden arra járó köszöni Szigethalomnak, hogy ők gyorsabbak és képesek kiállni, harcolni és a legrövidebb úton elhozni egy mindenki által várt dolgot / ügyet. Mi is köszönjük nekik!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1712290553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása