Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

2017 Március 3-ára várható a Gyártelepi Járásközpont hivatalos átadója, melyen elvileg Orbán Viktor is részt vesz!

2017. február 24. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Március 3-ára várható a Szigetszentmiklós Gyártelepi Járásközpont átadása, melyen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz – tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület a Szigethalmiak közössége facebook portálról.

Az eredetileg 2016 Szeptemberére ígért Járásközpont átadása a nekünk nyilatkozó belső informátorok szerint az új épület beázása miatt maradt el, melynek munkálatai tekintetében Szigetszentmiklós város Önkormányzata és vezetése volt meg nem erősített források szerint a koordinátor. Elmondásuk szerint talán ezért is lehetett baj a minőséggel!

A sok Szigetszentmiklós és környékén élő számára a közelség miatt könnyedséget jelentő és elérhető Járásközpont sok előnye mellett (bíróság és ügyészség miatt nem kell Ráckevére menni) olybá tűnik a tervezők figyelmét nem hívta fel a körülményekre. Szakemberek, lakosok és laikusok szerint is ekkora intézményközponthoz képest kicsi az a parkoló kapacítás, amelyet a hely ad és nem vették figyelembe a kiszolgáló utak, így például a Mű út túltelítettségét se! Nem tudni továbbá, hogy a megnövekedett forgalom mellett mikorra lehet számítani a Gyártelepi felüljáróra, amely megkönnyítené az itteni közlekedést és nem lehet tudni azt sem, hogy a Gerinc út déli meghosszabbítása, amely talán segítene Gyártelepen szintén mikor jön el.

A Buckai Szövetség Egyesület reméli, hogyha a Gyártelepi Járásközpont hivatalos átadóján a Miniszterelnököt is köszöntheti, akkor a felüljáró kérdését valamely jelenlévő megemlíti neki és esetleg a 2018-as költségvetésbe ez betud kerülni!

Itt jegyeznénk meg, hogy most már értjük, hogy a februárra kitűzött tárgyalásunkat miért is kellett elhalasztani!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4212291661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása