Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület többek közt a Csepeli HÉV miatt is üdvözli a 2024-es Olimpia elmaradását

2017. február 23. - Buckai Szövetség Egyesület

 KÖZLEMÉNY

Egy Olimpia gyönyörű és csodálatos dolog egy olyan ország életében, amely felkészült, gazdaságilag erős, stabil alapokra építő és mindent és mindenkit figyelembe vevő! Egy olyan országban, amely nem ilyen, amely képes egy sok embert kiszolgáló, számukra egyedüli, megbízható közlekedési lehetőséget is elvenni vagy elvételét meglebegtetni (pl.: Csepeli HÉV (mintegy 200 ezer embert érint)), életképtelen alternatívát helyette kínálni oda nem kell! Ahogy nem kell egy olyan országba se, ahol az elszámolásokat nagy trendereknél nem lehet átlátni és ott lebeg a folyamatos korrupció gyanú! Sőt! Nem kell olyan országba se, ahol mindig és minden formába a szakember elmenekül, mert nincs megfizetve, nincs megbecsülve, s ha véletlen egy-egy felelhető, akkor azt is nagyítóval kell keresni! Nem kell, mert ha mégis lenne az Athén 2-höz és államcsődhöz vezetne!

A Buckai Szövetség Egyesület éppen ezért üdvözli, hogy az Olimpia 2024-ben nem Budapesten lesz, mert hiszi, hogy Magyarország és vezetése erre még nem felkészült, így nincs ennek reális és megvalósítható, kockázat nélküli esélye. Egyesületünk nem úgy látja, hogy elveszett egy komoly esély, hanem úgy látja, hogy az egész nemzet, köztük a Csepel sziget is megmenekült a Csepeli HÉV-vel együtt!

Mindemellett, ha és amennyiben az ország felkészült lesz, ha az olimpia nem súlyos társadalmi szakadékokra épített lesz, magukba korrúpciós kockázatot és az államcsőd veszélyét hordozva és nem válik Csepel, Csepel sziget, így akár a Bucka kárára, akkor üdvözölni fogjuk egy későbbi időpontba!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3212283997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása