Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem tudni, hogy lesz-e FKF sztrájk Budapesten, de egyre nagyobb az elkeseredés a Szigetszentmiklós és környékét ellátó ARIES Kft-ben.

2017. február 21. - Buckai Szövetség Egyesület

0 %! Ez az a béremelési mérték, amelyet az ARIES Kft dolgozói, akik ellátják többek között Szigetszentmiklós, Szigethalom és Halásztelek hulladékszállítását, a Szigetszentmiklósi lakótelep hővel történő ellátását és város városgondozását is 2017-re kaptak! A vezetés és a Szakszervezet szerint rendkívül elégedettek ezzel és a bérmértékekkel…

4 %! Ez az a mérték, amelyet a Fővárosi FKF dolgozói kaptak béremelési ígéretként, ami miatt azóta meghiúsult, de még mindig a levegőbe logó sztrájkot hírdettek!

Érdekes nem?

Közben innen-onnan és közvetítőkön keresztül az ARIES Kft dolgozóinak újabb csoportjai kerestek meg minket és félve, de nyilatkoztak! Elmondták, leírták, hogy a cégben cikksorozatunk megjelenése óta terror van! Aki az Egyesület oldalát like-olni meri vagy ahhoz hozzá mer írni azonnali hatállyal ki van rúgva!

A bér mértéke meglátásuk szerint nevetségesen siralmas, de nem tudnak mit tenni ellene, mert az annyi sem mértéke életüket sodorná veszélybe! Elmondásuk szerint a szakszervezet dísznek van, amely sokkal inkább szolgálja szerintük a vezetési, mint a dolgozói érdekeket!

Éppen ezért és a dolgozók mellett maximálisan kiállva a Szigetszentmiklósi Önkormányzat tulajdonosi bizottságához és annak elnökéhez fordulunk! Felmérték-e, mint tulajdonosok az ARIES Kft-ben tapasztalható bérviszonyokat és bérmértéket, ahogy felmérték-e a munkaviszonyokat is. Ha igen, akkor rendben találták-e és szeretnének-e ilyen körülmények között ilyen alacsony bérért dolgozni? Ha nem, akkor miért nem és mikor hajlandóak erre? Milyen elkülönített alap terhére és milyen gyorsan képesek az ARIES Kft mint Önkormányzati cég dolgozóinak bérrendezésére?

És itt jegyeznénk meg, hogy köszönjük, hogy az ARIES Kft dolgozóinak, hogy kiállnak mellettünk és ellátják munkájukat ilyen bérmérték és ilyen körülmények mellett is!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2712280647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása