Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nagy az igény az élő közvetítéses és az online visszakereshető vágatlan képviselőtestületi ülésekre Szigetszentmiklóson és más településeken is.

2017. február 21. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a Buckai érdekvédelmek mellett számtalan környező település életében is jelen van, hiszen bizonyos események nem állnak meg település vagy városrész határoknál, hanem mindannyiunk életére befolyást gyakorolnak. Ilyen környező települések fórumain lehet látni, hogy egyes szomszédos települések esetében a képviselő testületi ülést élőben, majd később vágatlan formában az interneten is látni lehet. Erre az egyesület felmérései szerint hatalmas igény lenne Szigetszentmiklóson is.

Szigetszentmiklóson ugyanis ma objektív, elfogulatlan és mindenről, mindenképpen tájékoztató média, mint olyan nincs! Van helyette méregdrágán propaganda újságként a Kisváros, propaganda tévéként a Dunamédia, és propaganda rádióként a Lakihegy Rádió, amelynek mentségére legyen szólva, hogy legalább a zenei műsorszerkesztése viszont kifogásolhatatlan! Persze ízlések és pofonok!

Hogyan is lehetne tájékoztató miképpen mindaz, amely nagyon sok esetben a testületi üléseken nincs is jelen, s amely  csak és kizárólag az önkormányzati többséget hagyja nyilatkozni, vagy anyagait a többségi igényeknek megfelelve álomszerűre igyekszik megszerkeszteni, amelynek így termékmegjelenése a valóssággal köszönő viszonyban sincs?

Az elmúlt években az esti órákról (volt hogy este 6-kor kezdődött a testületi) reggelre kerültek a testületi ülések, amikor dolgozik mindenki és amikor nem tudja, nem látja senki, hogy mi is folyik itt!

Minket vagy azokat, akik elmondják, hogy bár ez rólunk szól mégis milyen embertelen, rémhírkeltéssel rágalmaznak meg! Rémhír szerintük az, ha elmondjuk, hogy egyes képviselők kifejezetten lakosság ellenesek, mitöbb lakosság gyűlölök, mert sok döntésüket úgy, hogy hozzák meg, hogy kiemelik, hogy szerintük az a „galád lakosság” mit követ el. Szerintünk nem rémhír, mert mi ott voltuk és megéltük!

Ha és amennyiben azonban lenne ott élő közvetítés és vágatlan bármikor elérhető felvételek nem lenne vita vagy helye ilyen jellegű félreértéseknek! Nem mondhatná senki sem azt, hogy nem úgy van, amit megéltünk, mert ott lenne és látható lenne bárkinek az arról szóló felvétel.

Javaslatunk és meglátásunk szerint a lakosságnak tudnia kell mi megy a háta mögött, de akár az ő bőrére! Ez alapján tud objektív és helyes döntést hozni, hogy ő, hogy ebben a formában és hogy ezt akarja-e, támogatja-e. Éppen ezért a felméréseknek megfelelően a Buckai Szövetség Egyesület ezt az igényt újra beterjeszti!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8112280531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása