Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az eltűnt levelek nyomában: Nem áll kötélnek a Szigetszentmiklósi Posta vezetője a náluk lévő folyamat végig ellenőrzésére!

2017. február 21. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson a postán folyamatosan eltűnnek a levelek! Sajnos ez nem kérdés, hanem tény! A Buckai Szövetség Egyesület részben saját tapasztalatai alapján a Szigetszentmiklósi Postán ezért azt kérte, hogy a Posta vezetője határozzon meg egy időpontot és nézzük végig a folyamatokat, hogy vajon hol lehet a hiba.

Szigetszentmiklóson ma a lakosság postai szempontból egyáltalán nincs biztonságban! Értesítés nélkül visszaküldött, eltűnt levelek, emiatt felfüggesztett adószámok, plusz bírságok és egyéb szörnyűségek érik a lakosságot és a vállalkozásokat csak amiatt, mert a városi postások egy része nem, vagy nem megfelelően kézbesít, esetleg a postásnak a kézbesítéshez nincs kedve!

Mit lehet ez ellen tenni? Hogyan lehet javítani és a problémákat helyre hozni? Hogyan lehet más településeken, ahol szintén felmerül ez a probléma tenni ez ellen és milyen rendszert lehet kialakítani a nem kézbesítések elkerülésére? ez a kérdés tavaly nyár óta folyamatosan foglalkoztatja az egyesületet és köreit is! Azért és úgy, mert az adószámát nem kézbesítés miatt függesztették fel, majd pedig mások alaptalan mocskolódásait is elkellett érte tűrni és viselni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8512280709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása