Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Sok Buckai nem ért egyet a peticíóval, de kapaszkodik bármibe ami reményt ad és változást hozhat el.

2017. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem ért egyet a Buckaiak nagy többsége a kihelyezett petícióval tudta meg mai bejárása során a Buckai Szövetség Egyesület! De azt is hozzá tették, hogy bármihez ragaszkodnak, amiben ott van egy picit a változás reménye, mert ahogy a Bucka most áll az borzalmas így.

Sokan elmondták, hogy érthetetlennek tartják azt, hogy ha még a petíció kezdeményezői nem is értenek velünk és a munkánkkal egyet miért nem építenek azokra, amelyet kiderítettünk az elmúlt 10 év alatt. Olyannak tekintik és ezzel mi is egyet értünk a kezdeményezéseket, mint egy kamasz vagy egy újszülött kezdeményezését, aki mindent jobban tud és persze az ősök az ütödöttek és lükék!

Csakhogy akármit is gondolnak mások az ősökről mégsem megyünk vissza lakni a barlangba és kezdünk mindent előlről, hanem azért valamelyest építünk a tudásukra és tapasztalatukra! Érthetetlen hát, hogy a petíció kezdeményezői miért is mentek vissza!

A Buckát is ismerő politikai szakértők szerint a petíciót egyébként semmilyen formában sem lehet komolynak tekinteni csak egy a kezdeményezőket népszerűsíteni szándékozó politikai akciónak! Arra viszont nagyon is jó! Ha valaki elolvassa a petíciót és ismeri az elmúlt évek harcait és eredményeit jól láthatja, hogy a petíció a semmiről szól és a semmire épít, miközben súlyosak a problémák és a kéréseket tartalmakkal kellene feltölteni és Buckainak a Buckaival történő összefogásával!

Mi erre törekszünk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8112269688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása