Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Udvaron öltöznek a fagyban a Csepeli strand téli látógatói?

2017. január 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Megdöbbentő a Csepeli strand téli öltőzője tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület a strandot a termál vize miatt látogató fürdőzőktől.

 

Mint az egyesületnek nyilatkozók elmondták gyakran a szabad ég alatt öltöznek, hiszen azok az öltözök, amelyek rendelkezésre állnak drágán bérelt konténerként a zuhanyzókkal együtt kicsik és kevesek!

 

A tapasztalatokat elmesélők elképesztőnek ítélték azt, hogy a Csepeli Önkormányzat a jegypénztárak átépítésére költött pénzt az elmúlt évben, években az öltöző kiépítése helyett!

 

Elmondták, hogy abban a funkcióban ők rendben találták a régi pénztárt is, de ha azt mondja az üzemeltető, hogy nem volt rendben, akkor üzenik nekik, hogy az öltöző se volt és utóbbi most sincsen!

 

Elmondták, hogy ha csepeli származású ember vezetné a kerületet és nem olyan, mint amilyen most van, akkor talán észrevenné, hogy Csepelen a strand érték és észrevenné azt is, hogy hol kell fejleszteni!

 

A látogatók elmesélték, hogy azon túl, hogy nagyon jó a víz idén 18 óráig van nyitva a fürdő, míg tavaly 20 óráig volt. Így az aki munka után picit kiáztatná magát az nem igazán tudja megtenni! Ráadásul mint elmondták, hogy a 18 órai zárást tartani tudják ezért 17:30-kor már mindenkit kizavarnak!

 

A látogatók elmondták, hogy bíznak benne, hogy a jelenlegi vezetés helyett egy olyat találnak, akik figyelnek Csepel értékeire és nem csak beszélnek, hanem ott fejlesztenek ahol kell! Ehhez elmondásuk szerint olyan ember kell aki Csepelen született, ott él és érti a helyi ügyeket!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4412093335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erzsébet Dudás 2017.01.03. 23:21:47

Aki kifogásolja a pénztár felújítását ,,az biztosan nem ülne be a pénztárba ,nem hogy télen ,de nyáron sem ?!
egyébként meg éppen át lehet öltözni a fedett uszodában a sátor alatt is ,és akkor nem a szabad ég alatt kell !

Gabi Nagy 2017.01.04. 06:29:26

Erzsébet, azért én kiváncsi lennék, hogy a sok ember előtt te a vizes fürdőruhádat lecseréled szárazra.
süti beállítások módosítása