Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Aki Telekomra szeretne áttérni, annak szeretettel ajánljuk egy jó tapasztalatunk!

2016. december 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós és Bucka szerte hosszú idő után végett ért a PR-Telekom és az Invitel monopóliuma, miután területünkön kábelt húzott és elérhető szolgáltatást ad már a Magyar Telekom.

 

Sokan, akik a hajukat tépték a két eddigi szolgáltató által tapasztalt problémák miatt kérdezték, keresték azt a lehetőséget hogyan lehetne megszabadulni tőlük. Keresték többek között a Magyar Telekomot.

 

Mint ahogy Önök is láthatták ennek egyik elérhetősége volt az üveg konténer, amely itt volt, jó volt, de hamar eltűnt területünkről. Mivel a Magyar Telekomra való áttérésben mi a Buckai Szövetség Egyesület is érintettek voltunk és jó a tapasztalatunk, ezért bárkinek aki váltani szeretne szeretettel ajánljuk az alábbi szakembert:

 

Országh István

Magyar Telekom

06-30-274-4584

 

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4612024863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása