Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós AZ INTÉZMÉNYVEZETŐI FELADATOKAT ELLÁTÓ TÖRVÉNYESSÉG ŐRÉTŐL: Nem veszélyes az őrjöngő képviselő?

2016. október 26. - Buckai Szövetség Egyesület

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Jegyző Asszony!

és

Kedves Barátaink!

 

Mint Ön is nyilvánvalóan tudja Szigetszentmiklós város Önkormányzata a megdöbbentő ügyintézések és döntések színtere! Főként mióta a jelenlegi szörnyűséges Polgármester „uralkodik” és az ő általa hőn imádott sleppje! Van azonban egy képviselő, aki negatív értelemben mind közül kiemelkedik! Akinek információink szerint a mai testületi ülésen is sikerült őrjöngeni és a korábbi testületi ülésen volt szerencsétlenségünk indulatkezelési problémáit személyesen megélni! Erről, mint talán Ön is tudja felvételek vannak a youtube-on is.

 

Ön, mint tudjuk Szigetszentmiklósi Önkormányzatban a törvényesség őre! Igaz eddig nem gyakran sikerült felfedezni ott a törvényességet, de nyilván velünk van a baj! Csakhogy nemcsak a törvényesség őre, hanem az intézmény vezetője! Ön felel a megfelelő ügyintézésért és az Önkormányzatba megforduló alkalmazottak és képviselők biztonságáért!

 

Kérdésünk, melyre azonnali válaszát várjuk, hogy nem-e jelent veszélyt viselkedése és tapasztalható nő gyalázása alapján is a dolgozókra és a megjelent lakosokra nézve Becz Péter képviselő? Szavatolt-e az emberek biztonsága? Kezdjenek-e el félni?

 

Megtisztelő válaszát mihamarabb várjuk!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

 

Szigetszentmiklós, 2016. Október 26

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6811842035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása