Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BUCKAI VÍZKÁROSULTAK: Nincs annál lejjebb, mint hogy valaki a szegénybe rúgjon bele vagy alázza meg!

2016. szeptember 27. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a tegnapi nap során megdöbbenten hallgatta végig, amely a Buckai Vízkárosultak egyik tagjával történt meg. Megdöbbenten vette tudomásul, hogy nem szabad velünk szóba állni már megint és hogy az a személy, akibe csak belerúgtak, akit csak megaláztak, akinek elvették a közintézményekbe vetett hitét, valamint az önbizalmát legyen hálás és köszönje ezt meg!

 

Mi tisztában vagyunk azzal, hogy egyes Önkormányzati alkalmazottak nem szeretnek bennünket! Nem szeretik azt, hogy kendőzetlenül és őszintén szembesítjük őket tetteikkel, semmire kellő és buta lényükkel. Megértjük! Az őszinteség kellemetlen! Pláne, ha nem lehet jót mondani! Már, pedig itt nem lehet!

 

De mit ártot nekik egy, vagy több szegény, elesett, de mégis talpig becsületes ember? Miért kellett az önkormányzat és a vízműveknek alkalmatlan hozzáállását, buta és kegyetlen lényét rávetíteni és ezzel a buta lénnyel és intézményi felépítéssel őt terhelni? Továbbá miért kellett őt vagy őket megkárosítani?

 

Mit gondolhatnak azok az emberek, akik azzal szembesülnek, hogy egy csatornaközmű társulat alkalmazottját és elnökét nem szabad a csatornával kapcsolatban felhívni, nem szabad tőle kérdezni és semmit? Ha őket nem lehet megkérdezni, akkor kit? Hívjuk E.T.-t?

 

Egyébként nem akarjuk őket zavarni! Se a lakosság ellenes, kegyetlen, embertelen és mindig buta, alkalmatlan hozzáállásáról híres Gabikát, sem az állás halmozó és mindennap éppen a fizetéséért hajtó alpolgármestert, Dr. Vántsa Botondot se! Ha zavarja őket, mint a csatornaközmű társulat alkalmazottjait (hiszen az elnök is valahol alkalmazott), hogy ebben a kérdésben kérdeznek tőlük, akkor nagyon egyszerű! Nem kell ezt elvállalni! Nem kell utána pénzt felvenni! El kell menni az omlás veszélyes bányába étlen, szomjan követ fejteni! Persze kifulladásig!

 

Az elmúlt hetekben egyébként ahogy Önök is láthatták számtalanszor írtunk az Önkormányzatnak, hogy alkalmazotti állományának felvételi követelményeit magyarázza már el! Magyarázza már, hogy egy olyan ember, mint Kaló Éva, aki mindig mekkeg, mindig makkog, akinek minden anyaga szarvas hibáktól hemzseg, aki nem ismeri Szigetszentmiklóson a helyszíneket, nem ismeri a térképet és nem tud beszélni értelmesen sem hogyan lehet osztályvezető? Csak a térkép ismeretét már az Általános Iskola alsó tagozatába tanítják! Egy harmadikos és negyedikes kisdiák is tudja, hogy merre van a térképen észak, dél, kelet, nyugat. A kisdiáknak megy! Kaló Évának nem! Viszont valami elképesztően öntelt ennek ellenére!

 

De azt is elmagyarázhatnák, hogy mi a fenét csinálhat az Önkormányzatban Kovácsné Sz. Lenke? Az a személy, aki a Bucka csatorna projekt gazdájaként nem tudja merre megy a Bucka busz és mennyi idő alatt, a Bucka-tó gazdájaként, pedig nem tudja, hogy hol helyezkedik el a hulladéktest, mióta van ott és mi van benne! Akivel folytatott beszélgetés, hasonlóan a gyárkéménynél is többet füstölgő, bagó rágó, mitöbb bagó evő és ezáltal messziről nikotintontól bűzlő Kaló Éváéhoz teljesen értelmetlen! Sőt! Azt az érzetet kelti, hogy az ember kifelé menet nézze meg, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzatba vagy az Országos Pszihiátria és Neurológiai Intézménybe sikerült betévedni!

 

És akkor még csak a Bucka csatornához és Buckai Vízhez elvileg kapcsolódó személyekről beszéltünk városunk szégyenén, Szigetszentmiklós város valaha volt legrosszabb Polgármesterén, Szabó Józsefen kívül, akit nem tudjuk, hogy a városlakók egyáltalán hogy tűrhetnek meg maguk között és hogy nem kövezték még agyon, vagy lincselték meg! Csak itt a Bucka Csatorna és Víz károsultak kapcsán előadott tevékenységéért voltak idők, amikor bírósági ítéletet követő akasztás járt! Nem kevesebb és nem több!

 

Tudják a nulla az nulla! Szép is, kerek is, de igazán pénzbe kifejezve nem ér semmit! Ha a nulla elé nullától különböző számot teszünk az hatalmas öröm, de ha a nulla előtt is nulla és azelőtt, akkor már komoly a baj! Persze, ha nem a NAV adófolyószámlájáról van szó! Mert az legyen is szépen és nulla! Ne tartozzunk senkinek! De ha ennyi van a pénztárcába az büszkeséggel senkit sem tölt el! Na pont ennyit segített a pálcika díjas Gabika a vízkárosultaknak! Nullát! Így, hát már tudja, hiszen korábban megkérdezte.

 

Aki a szegényekbe rúg hát annál nincs jellemtelenebb ember! Köszönjük, hogy az Önkormányzat már megint bemutatkozott ebben!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7011747261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása