Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Mikor kérnek 2015.11.25-ért bocsánatot?

2016. szeptember 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Megvetendő Polgármester Úr!

Tisztelt Kapcsolattartó!

és

Kedves Barátaink!

 

Lassan 10 hónapja történt, de még mindig döbbenten állunk az eset előtt! Lassan 10 hónapja csúfolták meg a Buckai Vízkárosultakat, vették őket semmibe és rendeztek színjátékot, amely ma már mindenki tudja, hogy hazugság volt az első másodperctől az utolsóig és sok mindenkit ebbe bevontak!

 

2015.11.25-én a Szigetszentmiklósi Önkormányzat rendes képviselő testületi ülésére és lakossági nyomásra az ellenzék ismét felvetette a Buckai Vízügyeket, a Buckai vízkérdést. Mindenki azt gondolhatta, hogy most végre valami tájékoztatás és valami rendezés lesz! A volt Polgármesternek az adott nap reggelén adták át az anno iratokat! Felkészülésre nem volt sok lehetősége! Az egykori víziközmű társulat intézőbizottsági tagját is megkérdezték, aki válaszolt, pedig az alapkérdés és a probléma nem az ő idejébe, nem az egykori víziközmű társulat ideje alatt, hanem utána már az Önkormányzati átvétel után keletkezett. De elterelésnek éppen alkalmas volt az ő megkérdezése.

 

A Polgármester képes volt azt hazudni, hogy nincs olyan ember, aki bár kifizette mégsincsen vize. Ilyen nála nem jelentkezett! Aztán előkerült Hajnal Erzsébet és lassan-lassan a többi károsult is! Kiderült, hogy beszéltek a Polgármesterrel! Kiderült, hogy tudott már ilyenekről! Így kiderült az is, hogy ezen megnyilvánulása arcátlan és pofátlan hazugság volt!

 

Maár Jánosné képes volt azt hazudni, hogy az Önkormányzat joggal költötte és évültette el a Buckai víz károsultak befizetett pénzeit és joggal könyvelték le, joggal kezelték ezt a pénzt önkormányzati pénzként. Csakhogy ezért a pénzért a károsultak semmit sem kaptak! Csak adományként kezelhető az a pénz, amelyért cserébe semmit sem adnak! Márpedig a károsultak nem adományként adták a pénzt! És ahogy az osztályvezető megnyilvánult nem is adományként kezelték ezt a pénzt! De akkor miként? Hogy kerülhetett be a könyvelésbe egy olyan pénz, amelyért viszont semmit sem adtak és nem is adományként kezelték? Igaz, ha akként kezelték volna kellett volna adományozó levél! Bármely közgazdász az első hónap után tudja tanulmányai során, hogy egy ilyen vagyon biztosan nem Önkormányzati vagyon! Miért volt képes mégis az osztályvezető ezt mégis Önkormányzati vagyonként kezelni? Miért volt képes ezt rendben vannak hazudni?

Ahogy a színjáték harmadik főszereplője Becz Péter, aki aznap habzó szájú minősíthetetlen viselkedésével inkább hajazott egy kezeletlen idegbetegre, semmint egy tiszteletre méltó képviselőre miért ordibált? Miért próbálta beállítani azt, hogy nincs vízkárosult és nincs szociálisan rászorult? Minek volt köszönhető eme viselkedése? Milyen korábbi zűrös ügyletét bántotta ez a kérdés? Ugyanis azt azért tudni kell, hogy a kétes hírnevű képviselő viselkedése tapasztalatunk szerint mindig akkor válik minősíthetetlenné, amikor valamilyen hozzá köthető balhés mézes bödön kerül a reflektor elé!

 

Továbbá még a felkészülési idő lekorlátozása mellett is Fodor Antalné dr. korábbi polgármester miért nem említette meg, hogy leállítatta egykoron a vízhozzájárulások pénzügyi beszedését, mert szabálytalanságot vélt felfedezni, melynek kapcsán félelmeket fogalmazott meg, hogy következménye lesz?

 

Sok kérdés van eme aljas színjátékkal

kapcsolatban! De a legfőbb kérdés, hogy

bocsánatot kérni az érintettek mindezért

mikor lesznek hajlandóak?

 

 

Szigetszentmiklós, 2016 Szeptember 14.

 

Tisztelettel:

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7611706489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ember100 2016.09.15. 20:30:56

Helló !

Ahogy öcsém mondaná " Ti szavaztatok rájuk "
Eltolcsi kósalala megmondta a tutit a befizetett pénz elvesztette a köz jellegét
Néha ha rossz a kedvem megnézem a videót mindig mosolyra fakaszt :)
De lehet majd a poltpetya ügyészsége kivizsgálja :)
Na jó ez csúnya vicc volt .

Buckai Szövetség Egyesület 2016.12.30. 14:27:34

Szép napot!

Mi biztosan nem szavaztunk rájuk, s reméljük legközelebb más is meggondolja! :)
süti beállítások módosítása