Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 3. rész: Jaksa-Ladányi Emma

2016. augusztus 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt időszakban Önök azzal találkozhattak, hogy a Buckai Szövetség Egyesület közéleti kitekintését megkezdte a jelenlegi ciklus 2 éves évfodulója alkalmából. Képviselőinket ennek tekintetében ABC rendben mutatjuk be és értékeljük. Harmadik részünkben így a testület egyetlen hölgy tagja Jaksa-Ladányi Emma képviselő Asszony következik!

 

A képviselő Asszony 2010 óta tagja a testületnek, ahova az LMP listáján keresztül került be. Hasonlóan az eddig bemutatott képviselőkhöz körzetet is választott, ahol önmagát megméretette és számunkra az az igazi képviselő, aki legalább ennyi bátorságot vett!

 

Nem sűrűn szólal fel és nincs tele vele az internet, de amikor és amit mond az megállja a helyét és rendben van! Gazdasági kérdésekben abszolút jártas, a közéleti összefüggéseket, pedig kiemelten átlátja. Javaslat tevője annak az előterjesztésnek, mely szerint újrahasznosított papírra kellene az önkormányzati újságot nyomni és erre egy német példát is bemutat, ahol mindez környezet és befektetés takarékosan történt no és persze kulturáltan. Persze a testület a csili-villire szavazott és pazarlásra…

 

Számtalan javaslata, meglátása és kikutatása bánt kétes ügyleteket. Ő az, aki ellen többször is kirohant a testület leghírhedtebb személye Becz Péter! Mégis tűri, mégis tisztességes maradt és a legnagyobb gyalázkodások közepette se lehet objektív és jól alátámasztott érveléséből kihozni.

 

 A köztéri dísznek számító buszmegálló gyalázatokat egy cikk sorozatban kinyomozta és bemutatta. Meglátásunk szerint ezzel lebuktatta városunk pályakezdő közlekedési szakértőjének egyik legkétesebb ügyletét. Hiszen, ahogy mi értelmeztük a pályakezdő közlekedési szakértő más ötletét akarta szabadalmaztatni és abból egy semmire se jó, de horribilis áru beruházást a város kárára elhozni.

 

Jaksa-Ladányi Emma tevékenysége az elmúlt két évben így hát hasznos városunknak és azon kivételes személyek közé tartozik, akiknek nálunk jó a minősítése, s akiről azt is gondoljuk, hogy a testületben van a helye!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1211663034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása