Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 1. rész: Dr. Barabás Botond

2016. augusztus 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Ahogy Önök is láthatták az elmúlt éjjel során úgy a Buckai Szövetség Egyesület a jelenlegi Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából közéleti kitekintőbe kezdett Szigetszentmiklóson. A rendkívül kritikus hangvételű mégis objektív cikksorozatot úgy tesszük közzé, ahogy a képviselők következnek és ABC rendben. Az első képviselő így nem más, mint Dr. Barabás Botond.

 

Dr. Barabás Botond Önkormányzati képviselőségét 2010-ben kezdte meg a Jobbik Magyarországért Mozgalom színeiben és 2014-ben is ezzel a formációval nyert képviselői széket! 2015-ben azonban független lett és azóta mintha a világ fordult volna meg vele!

 

Emberekhez megy oda fát vágni! Gyűjtöget értük és gyűjtöget mellettük. A Jobbikkal való elvállásának sok legendája mellett függetlensége óta kiállását lehet látni! Olyan emberként ismerhettük meg az elmúlt időszakban, akihez oda lehet menni és aki ha tud akkor segít is. Olyan emberként, aki nem riad vissza attól ha lapátot, fejszét vagy bármi mást kell fogni, hanem tesz és hajt egy közösség érdekében!

 

Persze mit is tehetne mást? Sokszor láthattuk mit érnek el a függetlenek, hogy esetleges acsarkodással végül eltűnnek a süllyesztőbe, ehhez képest tenni, hajtani és kiállni sokkal jobb és sokkal értékesebb!

 

Dr. Barabás Botond utóbbi időkben tanúsított ténykedése meglátásunk szerint városunkban egy üde színfolt! Egy olyan színfolt, amelyre ennek a városnak szüksége van és szüksége is lehet!

 

Persze ő sem ért mindenhez. Ha valaha csapatot épít akkor gazdasági szakembert kell beszereznie, hiszen a gazdasági ügyek átlátása a gyengéje! De ezzel nincsen baj, mert nem érthet mindenki és mindenhez! Hisszük azt, hogy képes megtanulni és akkor nem csak jó képviselő lesz, hanem tökéletes.

 

Amikor bevezető cikkünkben arról írtunk, hogy 2 – 3 olyan ember van, akire lehet számítani, akkor az egyikként mindenképpen rá gondoltunk és reméljük ebben sosem fogunk csalódni!

 

Elmúlt két éves tevékenysége nálunk reményt keltő és képviselői munkája szerintünk, mivel érti az emberek szavát ezért jó! Persze van, hol és van mit még javítani, de mi sem vagyunk minden téren és mindenben tökéletesek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8711661964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása