Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

CSEPELI HÉV: Nem hagyjuk lesöpörni az agglomerációt - Beszéltünk a Csepeli Önkormányzat sajtó főnökével

2016. május 28. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során ismét beszéltünk a Csepeli Önkormányzat sajtófőnökével, miután korábban NYÍLT LEVELET írtunk Csepel Polgármesterének, amelyre azóta se kaptunk választ, mint korábban az összes többire több, mint 3 hónapja!

A Sajtófőnök elmondta, hogy dolgoznak a válaszon! Reméljük a válasz végre nem lesz más, mint a személyes találkozó! Mást elfogadni és elképzelni sem tudunk!

Nem tudjuk ugyanis elfogadni, ha valaki ellentmondásokkal telített újsággal akarja kiszúrni a szemünket személyes találkozó helyett, vagy majd egy levéllel (itt jegyeznénk meg egy ilyenre se méltatott minket a Polgármester), amely a sok a témával kapcsolatos ellentmondások viharába egy újabb ellentmondást és vihart gerjeszt!

Nem tudjuk elfogadni azt a kommunikációt, amelyet a Csepeli Önkormányzat egy titkárnője tett! E szerint mi nem vagyunk Csepeliek, mi Szigetszentmiklósiak vagyunk menjünk Szigetszentmiklósra a problémáinkkal! Ezt mérhetetlenül visszautasítjuk! Ez 73 ezer agglomerációban élő ember semmibe vétele! A Csepeli HÉV ugyanis Szigetszentmiklóson (még) nem közlekedik, de Szigetszentmiklósiak, ahogy agglomeráció más településein élők közelednek rajta! Nyilvánvaló és egyértelmű, hogy oda fordulunk, ahol a HÉV közlekedik és megy! Oda, ahol döntési és véleményezési jog van!

Miközben várjuk a választ, melynek eljövetelében és a személyes találkozóban a Csepeli Önkormányzat megdöbbentő bemutatkozása után egyre kevésbé hiszünk nagy médiaérdeklődésre számot tartó és törvényes akcióra készülünk! Ettől zengeni fog Csepel, de az egész ország is! Nem fogjuk hagyni, hogy 73 ezer agglomerációban élő embert lesöpörjenek az asztalról!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr628754236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása